Kevennystä raskauteen ja helpotusta vauvanhoitoon -minikurssi lokakuussa

Kommentoi

Kevennystä raskauteen ja helpotusta vauvanhoitoon – Alexander-tekniikkaa vanhemmille

Raskaus, synnytys ja vauva-aika ovat valtavia mullistuksia elämässä. Raskaus on sekä fyysisesti että psyykkisesti muutosten aikaa, esimerkiksi paino kehon etupuolella lisääntyy merkittävästi raskauden edetessä. Vatsan kasvun ei kuitenkaan tarvitse johtaa kipuun ja särkyyn, sillä tuleva äiti voi valmistaa itseään ja kehoaan raskauden aikana uuteen elämänvaiheeseen.

Alexander-tekniikka on luontaisen lempeä menetelmä, jonka avulla voi löytää kehon omia tasapainomekanismeja helpottamaan liikkumista ja kasvavan vatsan kanssa toimimista. Alexander-tekniikkaa hyödyntämällä löydät olemiseen ja toimiisi keveyttä ja tasapainoa. Se myös tukee sinua synnytyksessä ja vauvanhoidossa. Tekniikan tarjoamien valmiuksien opiskelu voi myös avata oven kokonaisvaltaiselle muutokselle, joka saattaa heijastua rauhallisempana tapana huolehtia sekä omista että lapsen tarpeista.

Tällä Alexander-tekniikan johdantokurssilla tutkimme keinoja, joiden avulla jaksat paremmin niin raskauden, synnytyksen kuin vauvanhoidon suhteen. Varaa paikkasi pian, sillä osallistujamäärä rajallinen: vain viisi henkilöä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 27.9.2018 mennessä: https://aladinalexander.fi/yhteystiedot/

Aika: to 4.10. klo 16:30-19:00

Kurssipaikka: Nervanderinkatu 10, 00100 Helsinki

Hinta: 70€.

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa