Uutta virtaa syksyyn: Alexander-viikonloppukurssi Strömforsissa

Kommentoi

Alexander-tekniikan opiskelu tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiselle muutokselle. Viikonloppukurssilla opit tekniikan perusperiaatteet ja kehität liikkuvuuden lisäksi myös rauhallisempaa otetta elämään. Kurssi järjestetään Strömfors Outdoor Factoryssa, Ruotsinpyhtäällä, Loviisan kupeessa. Helsingistä hurauttaa kurssipaikalle reilussa tunnissa.

Kurssilta saat mukaasi uusia ajatuksia, joiden avulla olet tietoisempi omista tottumuksistasi ja pystyt myös itse ehkäisemään liiallista jännitystä. Tekniikan avulla voit kehittää liikkuvuuttasi ja opetella toimimaan kevyemmin, mitä tahansa teetkin. Alexander-tekniikka on tutkitusti toimiva menetelmä, joka itsessään ei ole treeniä tai tietynlaisten asentojen opettelua, vaan oman kehonkäytön huomioimista ja muuttamista uudenlaisen ajattelun avulla. Tekniikan avulla on mahdollista tulla tietoisemmaksi siitä, miten olet ja kuinka liikut.

Kehotietoisuus parantaa suorituskykyäsi esimerkiksi treenatessa ja vähentää ylimääräistä, tottumuksenmukaista jännitystä. Yleisen hyvinvoinnin lisääntyessä ja keho-mieli-yhteyden syventyessä voit saada uuden luovan ulottuvuuden elämääsi.

Käymme kurssilla läpi tekniikan perusperiaatteet ja teemme yhdessä kokeiluja, kuinka käytät kehoasi optimaalisella ja vähemmän kuormittavalla tavalla.

Tutkimme muun muassa:
* luonnollisempia tapoja seistä ja istua, nämä liittyvät myös tärkeimmän instrumenttisi eli kehosi käyttöön myös haastavissa tilanteissa,
* kuinka selkärangan linjaus ja nivelten tarkoituksenmukainen toiminta helpottavat oloa ja
* mikä on aktiivinen lepoasento, jonka avulla voit kokea uudenlaista rentoutumista ja virkistäytymistä.

Viikonloppukurssilla jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta, ja voimme myös keskittyä ryhmästä nouseviin toiveisiin ja aktiviteetteihin.

Alexander-tekniikan avulla:
• Vältät haitallisia tapoja liikkua ja olla
• Opit kuuntelemaan kehoasi tarkemmin
• Tulet tietoisemmaksi, miten olet ja kuinka liikut
• Löydät luonnollisemman ja ryhdikkäämmän olemuksen
• Voit hengittää ja käyttää ääntä vapaammin
• Liikut sulavammin
• Palautuminen nopeutuu
• Ehkäiset liikuntavammojen ja lihasepätasapainon syntymistä
• Voit huolehtia itsestäsi paremmin mm. stressaavissa tilanteissa

KURSSIN OPETTAJA
Alexander-tekniikan opettaja, Assi Aladin / Aladin & Alexander

KURSSIOHJELMA
Kurssi alkaa lauantaina 15.9. klo 10 Strömfors Outdoor Factoryn joogasalilla ja päättyy sunnuntaina noin klo 12, jonka jälkeen on erillisestä maksusta mahdollisuus yksityistunteihin opettajan kanssa.

HINTA
Kurssimaksu 240 € pitää sisällään kaiken opetuksen kahden päivän aikana, majoittumisen viihtyisissä 2–4 hengen huoneissa Krouvinmäki-majatalossa sekä maukkaat ruoat (lounas, välipala ja illallinen saapumispäivänä, aamiainen ja lounas päätöspäivänä).

ILMOITTAUTUMISET
/ 044 984 0313

Lämpimästi tervetuloa huoltamaan itseäsi ja oppimaan lisää omasta hyvinvoinnistasi!

Vastaa